Industrieel gereedschap

Industrieel elektrisch gereedschap online tegen de laagste prijzen

1.Houtbewerkingsgereedschap – Het omvat handgereedschap en elektrisch gereedschap, schrijnwerkmallen, lintzaag, messen, klemmen en uitrusting, banken en bankschroeven. Dit soort apparatuur helpt u bij het uitvoeren van schuren, snijden, plannen, frezen en schroeven. Verhoog uw productiviteit en winstgevendheid met deze moderne, goedkope gereedschappen voor houtbewerking.

Houtbewerkingsgereedschap

2. Draadloze gereedschappen – Dit is een type elektronisch apparaat dat wordt gevoed door de batterij. De elektrische gereedschappen zoals accu-boorhamer, boormachine, slagschroevendraaier, slagmoersleutel zijn de beste veelzijdige en flexibele oplossing voor alle precisietoepassingen.

3.Carpenter Tools – Dit zijn de apparaten die worden gebruikt door timmerlieden in de bouwsector. Het bevat een hamer, meetlint en krijtlijn, timmermanspotlood; spijkertrekker, speed-square, etc.
4. Boormachine – Boormachine is een elektromotor die wordt gebruikt om een ​​gat in hout, plastic of metaal te maken. Het is een veelzijdig gereedschap dat kan worden gebruikt met een boormachine, een accuboormachine, een handboormachine, een schroevendraaier, bevestigingsmiddelen, enz.

Boormachine

5. Motorzagen – Dit zijn handige werktuigmachines en ook wel bekend als cirkelzaag. Het is ontworpen met het getande mes om verschillende materialen zoals hout, plastic of metaal te snijden met behulp van roterende bewegingen. Decoupeerzaag, tegelzaag, hakzaag, verstekzaag, lintzaag, kettingzagen, tafelzaag zijn er maar weinig in zijn soort.

6. Krachtslijpmachines – Het is een handapparaat dat wordt gebruikt voor slijp- en polijstdoeleinden. De kleine, veelzijdige machine wordt geleverd met een grote verscheidenheid aan snijders en hulpstukken. Deze kunnen worden ingedeeld in elektrische, accu-aangedreven, pneumatische, benzine-aangedreven slijpmachines.
Topmerken in de productie van elektrisch gereedschap

Er is een continue vraag naar producten voor woningverbetering, inclusief elektrisch gereedschap. Veel fabrikanten van elektrische gereedschappen zoals Bosch, Stanley, Milwaukee, Endico, Hikoki, Dewalt, Aegon, AEG, Ruhi, Metabo, Josch, Yuri, Foster, Black en Decker bieden verschillende soorten elektrisch gereedschap aan, beginnend bij, maar niet beperkt tot , haakse slijper, accuboormachines, boormachines, klopboormachines, sloophamer, metaalpolijstmachine, houtbewerkingsgereedschap, slagmoersleutel, krachtmixer, diamantkernsnijder, accugereedschappen, cirkelzaag, motorzagen, warmtepistolen en schuurmachines. Deze elektrische gereedschappen worden gebruikt in de bouw en verschillende doe-het-zelf (doe-het-zelf) klussen.

Veiligheidstips voor het gebruik van elektrisch gereedschap

– Er wordt aangeraden om een ​​apparaat nooit aan het snoer of de slang te dragen. Gebruik altijd het handvat om het apparaat vast te houden.
– Trek nooit met een ruk aan de kabel om de machine los te koppelen van het stopcontact.
– Houd het snoer uit de buurt van hitte, olie of scherpe randen. Wees voorzichtig bij het gebruik van elektrische apparatuur buitenshuis. Weer en regen kunnen de motor beschadigen.
– Vergeet nooit het apparaat los te koppelen wanneer u ze niet gebruikt, schoonmaakt of er onderhoud aan pleegt.
– Houd het werkoppervlak schoon en droog om uitglijden en vallen te voorkomen tijdens het werken met of rond elektrisch gereedschap. Een rondslingerende zaag of spade kan een ongeval veroorzaken.

Leave a Comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *